Ilka Beke

0473 86 54 10

Level 3 interieurarchitecten is de bundeling van mijn eerder werk in een globale architectuuraanpak voor Particulieren, Winkels en Kantoren.

Ik kan niet kiezen daartussen, want ik doe het allemaal graag.  De kruisbestuiving tussen wat ik bedenk en ontwerp voor zakelijke, publieke en anderzijds intieme huisinterieurs levert interessante creatieve impulsen en tilt mijn werk naar een hoger niveau.

De technische vereisten in die interieurontwerpen zijn vaak erg verschillend, maar de sfeer, beleving, licht en kleur helemaal tot hun recht laten komen, is altijd de uitdaging waar ik voor ga.  En dat natuurlijk mooi aansluitend bij de bestemming van de ruimte, de verwachtingen van werknemers of de verlangens van de bewoners.

In elk Level 3 project primeert vooral het praktische, de functionaliteit en de structuur.  En bundel ik dat tot een esthetisch en behaaglijk geheel.

Nieuwe materialen, doorgedreven maatwerkmeubilair, en uitgekiende verlichting is de materie waar ik mee werk en die vaak terugkomen in mijn ontwerpen.

Meer dan 20 jaar ervaring en de aflevering van heel verscheiden projecten maken dat ik met zowat elke stijlrichting overweg kan of die zelfs onderling kan combineren tot een harmonisch geheel.

Modern of klassiek, eigentijds of tijdloos. Jij kiest. Het kan allemaal.  Zolang het maar past in het geheel van de woning of de ruimte.  Ik maak er met de kracht van de eenvoud een passend interieur van.

Maar laten we vooral over jouw interieurproject praten en er meteen aan beginnen.  Bel me gerust met je vragen of voor een gezellige kennismaking.

 

 

BIOGRAFIE

1996 : Afgestudeerd met onderscheiding aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent.

1996-1997 : Interieurarchitecte voor een decoratiezaak.

1997-2018 : Freelance interieurarchitecte voor bouwbedrijven.

2000 : Ontwerpen van keukens, badkamers, dressings en totaal realisaties.

2007 : Oprichting BD Concepts met bundeling van alle activiteiten.

2015 : Oprichting “Level 3 interieurarchitecten” in een samenwerking met andere architecten en focus op B2B projecten

2019 : Verdere uitbouw "level 3 interieurarchictecten" in een totaalaanbod van exclusieve interieurs voor Particulieren, Winkels en Kantoren

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.