• Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen

Kijkwoning Blavier Boechout

Voor de tweede maal mochten we een nieuwe kijkwoning voor de firma Blavier inrichten.  We hebben dit project onder de rubriek kantoren geplaatst, omdat een kijkwoning toch ook altijd een beetje een zakelijk project is.

Een bijzonder project waarin we optimaal kunnen spelen met ruimte en experimenteren met materiaalgebruik. Om de verschillende functies van zo een nieuwe woning elk hun eigenheid te geven, en toch wonderwel met elkaar te laten harmoniëren.

Keuken, woonkamer en bureau delen hier de volledige benedenruimte. Door de doorgang tussen keuken en bureau over de volledige lengte van het huis te verbinden met tegels, zorgt dat voor een gang-effect.  Het salon en de eetkamer bakenden we af met parket en een verlaagd plafond, wat zorgt voor gezellige huiselijkheid in deze open ruimte.

Het geheel oogt fris en jeugdig door het kleurrijke en speelse retro-behang.

Ontdek in de rubriek privé-woningen onze kijkwoning voor Blavier in Erpe-Mere