• Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen

Kijkwoning BlavierErpe-mere

Een kijkwoning is altijd een ideale plek om creatieve ideeën te laten zien.  Blavier vertrouwde ons de inrichting van haar nieuwe BEN-kijkwoning in Erpe-Mere toe.  We deden ons best om deze strakke en moderne, lichte woning helemaal tot haar recht te laten komen. 

De plannen van het interieur werden uitgetekend bij de start van het project, en volledig door ons opgevolgd.

Slaapkamer, badkamer en dressing vormen een geheel.  Open, eennn toch deels gescheiden, wat zorgt voor de nodige intimiteit.     Uiteraard loopt de vloer in laminaatparket gewoon door, wat visueel vergroot.

Het eiland in de keuken, met aansluitende tafel is maatwerk.  Het houten blad zorgt voor een warm contrast ten opzichte van de sobere witte keuken.

Subtiele materiaalkeuze en een uitgekiend verlichtingsplan maken de inrichting compleet