• Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen

Verbouwing gelijkvloers Steenokkerzeel

Veel huizen zijn somber en ongezellig bij gebrek aan licht.

Dat is het moment om een interieurarchitect in te schakelen.  Spelen met de lichtinval is ons vak.

In dit huis zat de berging in de weg.  

Een mooie open trap kwam in de plaats.  Door de grote glazen doorgang stroomt nu royaal veel licht de woonkamer in.  Licht dat enerzijds van boven komt. Maar we wisselden ook de oude donkere voordeur naar een moderne versie in mat glas.

De keuken, aan de achterkant van de woonkamer was een donkere hoek.  Het geheel kreeg daarom een plafondhoog raam over de hele breedte van het huis.    De nieuwe lichtkleurige vloer en de witte achterwand van de open keuken weerkaatsen het zonlicht voortaan tot in het midden van de woning.   En dat oogt ook mooi in contrast met het kookeiland in zwarte marmerlook.

Let ook op de verlichting die dit huis cachet geven.  Net als de subtiele afwerking van de TV hoek en de houten lades ingewerkt onderaan de trap.