• Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen

Totale renovatie Alsemberg

Nieuwbouw denk je? Toch niet.  Wat je ziet, is het resultaat van een grondige renovatie door Level3interieurarchitecten.

Het gelijkvloers werd volledig onder handen genomen, op de grijze graniet vloer na. Maar dat merk je niet.

Door de combinatie met warm hout, oogt het geheel warm.  Het groot aantal witte kasten weerkaatst het licht wonderwel door de hele woning.   We combineerden met zachte kleuren in de woonkamer, voor een huiselijk aspect.  De gashaard maakt dat gevoel compleet. Hier kom je volledig tot rust.

Het huis kreeg een volledig open structuur, waardoor alles veel ruimer lijkt.  We werkten hiervoor hoofdzakelijk met ingebouwde kasten.  Dat is een beetje ons handelsmerk geworden, maar zorgt ook voor een zee aan bergruimte.

Waar er vroeger nauwelijks ruimte was in de inkom, huist nu een royale vestiairekast.   En ook de berging, die mooi verscholen zit achter een grote kastdeur, biedt tal van opslag en plaats voor wasmachine en droogkast.

Boven zorgden we voor een lounge, annex bureauruimte die dankzij de mezzanine en glazen wand contact houdt met de benedenruimte.

En tenslotte gunnen we een blik op de ruime badkamer met inloopdouche.

Let op het detail van afwerking en de bijpassende verlichting. Subtiel, maar altijd doordacht.