• Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen

Sibella schoonheidsalon & yoga studioDiest

Opdracht: Herbestemming van een kledingwinkel naar een schoonheidssalon.

Uitdaging: 

Een jong en fris interieur bouwen met groot wellness-gehalte.  Plaats voorzien voor nagelbehandeling en een natte ruimte voor voetverzorging, een kantoor voor de diëtiste, een winkelbalie, en een yoga-studio. 

Resultaat: 

We behielden de bestaande mooie vloer in blauwe steen.  Maar compenseerden de kille aanblik met fineerhout, zodat het geheel toch warm aanvoelt.  

Alle meubels werden op maat gemaakt.  Behalve de toonbank, die we recupereerden uit de vroegere winkel en overschilderden in een lichte kleur.  De kleuren hielden we overal rustig voor een echt zen-gevoel.

Voor de voetverzorging voorzagen we een ruime hoger gelegen zitbank.  Dat oogt niet alleen mooi, maar garandeert vooral comfortabel en ergonomisch werken.

De yoga-studio baadt in het licht dankzij een ombouw in glas.