Zo werk ik

De eerste fase van de interieurvormgeving is goed begrijpen wat de verwachtingen zijn van de klant. Maar het gaat verder. In tegenstelling tot de inrichting van een huis, waarbij persoonlijke smaak van groot belang is, zullen we bij zakelijke interieurprojecten goed analyseren wat de bezoekers en werknemers nodig hebben. We komen graag bij u ter plaatse om de bestaande situatie te bekijken. We maken een offerte voor het opmaken van een voorontwerp alsook voor het uitvoeringsdossier en de coördinatie van de werken.

Fullscreen
Fullscreen

Interieuradvies op maat

Bij het inrichten van kantoren en praktijkruimtes hebben we extra aandacht voor ergonomie, huisstijl en bedrijfscultuur.

Bij de inrichting van winkelruimtes streven we naar een onvergetelijke ervaring voor de klant. Onbewust moet hij een weg volgen door de winkel en ondertussen de belangrijkste producten gezien of vastgepakt hebben.

 

 

 Natuurlijke materialen

Wij werken graag en vaak met natuurlijke materialen.   Omwille van het ecologisch aspect, maar ook omdat ze zorgen voor warme huiselijke tinten.  
Natuurlijke materialen beschikken bovendien over brandvertragende of akoestische eigenschappen. Wat in winkelruimtes en kantoren belangrijk is. 

Lees in het artikel hieronder hoe we bij Hoorcentrum Wim in Buizingen vilt hebben gebruikt voor de akoestische panelen en de geluidscabine. 

Lees persartikel Akoestiek en Ecologie

 

Voor en na

Bij interieuradvies gaan we meestal een analyse maken van de huidige ruimtes en het gebruik ervan. De verzamelde kennis zetten we om in een creatief ontwerp, dat bestaat uit een plan en een 3D-visualisatie.

Een interieur beleef je, en het draagt bij tot een aangename feeling die betere prestaties oplevert. Win-win voor werknemer en werkgever.

Ons einddoel: elk kantoor, elke winkel- en praktijkruimte omvormen tot een aangename, inspirerende werkomgeving.